Graag stel ik mezelf even voor als gezicht achter Mitjes Place .

Mijn naam is Veronique en ben 37 jaar en ben al 20 jaar samen met mijn partner waarvan 17j gehuwd. 

Samen hebben wij 6 bengels die ons soms wel eens helemaal knettergek kunnen maken. 

Zij zijn 1 van de reden waarom we nog eventjes enkel een webshop hebben en nog geen echte bakstenen winkel. Zo dat ik altijd nog beschikbaar ben als ze me nodig hebben :-) Maar we blijven aan onze droom werken om toch ooit die mooie winkel met bolletjes wol te kunnen verwezenlijken

Haken heeft altijd al in mijn vingers gezeten. Toen onze prinses geboren was haakte ik al eens een simpel dekentje . 6 j geleden ging onze prinses naar school en had ik meer tijd om uit te zoeken wat ik verder wou op gebied van werken. Ik kreeg ook meer en meer de vraag of ik voor vriendinnen hun kapoentjes slofjes , vestjes en knuffels kon haken. Het gaf mij een enorm fijn gevoel dat ik besloot om een stapje verder te gaan en een label op mijn producten te naaien. De zoektocht duurde niet lang.

Mijn overgrootmoeder was een vrouw met een gouden hart die de bijnaam Mitje kreeg , ze vulde haar dagen met liefde voor haar geliefde en met haken en breien. 

Mitjes Place is niet zomaar een naam die ik koos. Het is een eerbetoon aan mijn overgrootmoeder.

 Elk werkje dat van mijn haaknaald gaat moet een gevoel van liefde geven . Mitjes Place is niet mijn dagdagelijkse job het is mijn passie. Een passie die ik graag deel met andere. Zelf word ik steeds weer gelukkig als ik een bestelling mag maken voor iemand.

Het start bij het ontvangen van de bestelling. Of het een gehaakt item is of een pakketje dat ik mag maken zo dat de klant zelf aan de slag kan.

Mijn Mitje was iemand die alleen voor kwaliteit ging en ook dat wil ik graag doortrekken met Mitjes Place en besloot daarom om enkel te werken met kwaliteitsproducten.

Hiervoor koos ik SCHEEPJES & DURABLE als vaste partners om aan te bieden.