Wij hebben een klein assortiment in huis op ons postadres. Wil je graag langskomen kijk dan even bij contacten wanneer we aanwezig zijn !

Geef een - zelfgemaakte - hoodie, sportjack of joggingbroek net dat beetje extra met deze stijlvolle koordeinden in lederlook. Trek een koord door de tunnel van de capuchon of tailleband, schuif de koordeinden over de uiteinden van het koord en naai ze vast met de naaimachine of plak ze vast met textiellijm. De koordeinden hebben het opschrift ‘handmade’, zijn gemaakt van skaileer en zijn verkrijgbaar in twee maten:

De kleine koordeinden zijn geschikt voor koord met een doorsnee van 4-6mm 

De grote koordeinden voor koord met een doorsnee van 8-10mm.

Wilt u eens iets anders dan een gewoon, simpel koord? Dit gevlochten glanskoord is echt een aanrader!

De subtiele glans van het satijnen koord zorgt voor een leuk effect, zodat het koord nét even anders is dan anders. Het koord is 5mm dik.

koord  wordt gebruikt voor het afwerken van hoodies, (zwem)zakken, speelmatten enz....

Tip! Wilt u het koord afknippen? Plak dan eerst even een plakbandje om het koord waar u wilt knippen. Knip vervolgens in het plakband. Dit voorkomt rafelen!

Decoreer uw accessoires, woondecoratie en nog veel meer met deze prachtige, gebreide glanskoorden! De subtiele glans voegt een mooi, opvallend detail toe aan uw creatie. Doordat het koord 1mm dik is, past het door veel kralen met een kleinere opening.